Fietstraining

Bastide Saint Supin organiseert in het voor-en najaar fietstrainingen! Zin om te komen trainen in de bergen en u goed voor te bereiden op een sportwedstrijd? Om te komen genieten van de prachtige landschappen en te fietsen tenmidden van de wijngaarden en de bossen? Te sporten in een mild klimaat met daarnaast mogelijkheden om te ontspannen? Het massief van de Sainte Baume, la Sainte Victoire bezorgen u alvast een omgeving om bij weg te dromen. Wielerclubs zijn van harte welkom maar u kan zich ook individueel inschrijven. De routes zijn uitgestippeld en variëren tussen de 50 en 100km en meer met hoogteverschillen van 300 meter. De trainingen duren 1 week en er worden 3 maaltijden per dag aangeboden : uitgebreid sportief ontbijt, picknick of lunch, diner (op de bastide zelf of op restaurant). We voorzien eten en drinken tijdens de fietstocht. ’s Avonds is er een mogelijkheid om van een Belgisch biertje te genieten. Er is tevens een fitness en sauna aanwezig. Op aanvraag is er sportbegeleiding mogelijk. Het domein is volledig afgesloten waardoor fietsen en ander materiaal veilig staan.

Het is hier in de omgeving ook ideaal om te moutainbiken tussen de bossen en de bergen. Er zijn tal van smalle padjes, steeds bergop en bergaf. In de Provence is adrenaline en prachtige uitzichten gegarandeerd!

Looptraining

In de omgeving zijn er verschillende paden met een zachte ondergrond in het midden van de natuur en de bossen. Hier kan je onder ideale omstandigheden hoogtemeters maken wanneer gewenst. Gert heeft zelf veel ervaring met lopen door het lopen van tal van marathons (onder andere New York marathon). Gert loopt nog wekelijks en kent alle goede loopwegen in de buurt van buiten. Hij is ook bereid om mee te gaan lopen indien u dat wenst.

Sport & ontspanning

Ons domein beschikt tevens over een voetbalveld, petanqueveld, pingpong tafel, minigolf terrein, kinderspeeltuin, zwembad, beachvolleybal terrein en fitnessruimte. Zo is er voor ieders wat wils.